Derma Dream Magán Bőrgyógyászat Tiszaújváros
Dr. Almádi Tamás
Időpontkérés - A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel, hogy Online vagy Személyes konzultációra jelentkezik. A szigorú óvintézkedések miatt a személyes konzultációs várólista hosszú lehet, de az online konzultációs várólista ezzel szemben rövidebb.

Magánrendelés menete

Személyes magánrendelés menete:

* A fenti űrlap kitöltése után megadott telefonszámon, vagy e-mail címen 1-2 munkanapon belül keresni fogjuk az időpont egyeztetés miatt.

* Az egyeztetett időpontban a magánrendelőbe (3580. Tiszaújváros Irinyi J. út 3) csak egyedül érkezhet (18 év alatt 1 fő kísérővel). Kérjük, ne érkezzen túl korán, de ne is késsen!

* A szájmaszk használata kötelező!

* Ha az elmúlt 2 hétben és/vagy jelenleg is megfázásos tünetei vagy láza volt, vagy külföldről jött haza, kérjük válassza az Online Bőrgyógyászatot

Online magánrendelés menete:

* A fenti űrlap kitöltése után a megadott telefonszámon, vagy e-mail címen 1-2 munkanapon belül keresni fogjuk az időpont egyeztetés miatt.

* Az egyeztetett időpontban a konzultáció Skype-os video chat segítségével fog történni!
Skype haszálata letöltés nélkül is lehetséges: ( www.skype.com/hu/ ) A Skype weboldalának jobb felső sarkában lévő "Bejelentkezés"-re kattintva.

* A receptek e-recept formájában kerül kibocsájtásra (felhőbe), melyet a TAJ kártyával bármelyik patikában kikérhet.

* A vizsgálati díj rendezése weboldalon keresztül, bankkártyával fog történni (e-mailben kiküldött link segítségével).* A vizsgálat után elkészült leletet és a számlát e-mailben küldjük.